Here we go! Velkommen til bloggen!

Here we go! Velkommen til bloggen!

   img_2135
Halløj til alle jer, som læser med her! Først skal jeg nok lige sige velkommen!

Jeg har valgt at starte med at blogge igen efter noget tids pause.
Jeg er så heldig, at have indgået et samarbejde med Bloggers Delight, hvilket jeg er super glad for!
Som nogle af jer måske allerede er klar over, har jeg tidligere blogget lidt, og nu skal jeg simpelthen i gang igen! Jeg har glædet mig så meget til at komme i gang, for jeg elsker at have det frirum, hvor jeg kan få lov til at dele mine tanker med jer, og forhåbenligt inspirere mine kære følgere.
Jeg vil gerne have, at min blog bliver et sted hvor jeg kan skrive lige præcis det der falder mig ind. Ikke noget konkret, men et sted, hvor mine følgere kommer lidt tættere på mig, og finder ud af, hvem jeg egentlig er – og at jeg faktisk er meget mere end bare ”Jasmin fra Paradise”. Jeg ønsker et frirum, hvor jeg kan sætte ord på mine tanker og følelser, men også helt almindelige hverdagsting. Og så kommer vi nok ikke uden om at der også vil blive blogget liiiiidt om træning, idet det fylder en stor del af min hverdag.
Det var lige en hurtig ”ice breaker” – Jasser er tilbage på bloggen, og jeg glæder mig helt vildt til at komme rigtig i gang! I skal være mere end velkommen til at skrive en kommentar, hvis der er noget specifikt i ønsker, at jeg skal lave et indlæg om! Hit me.

//Jasmin Melina

15 kommentarer

 • Jeg kan rigtig godt lide din blog Jasmin, den måde du skriver på er fantastisk, og du giver mig rigtig meget inspiration i hverdagen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Det ville være super fedt med lidt blogging om din træning har selv haft problemer med vægt så det ville helt klart være en inspiration😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor tit bliver du klippet og hvordan plejer du dit hår?☺️💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Kostplan og træningsplan 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie damm

  Du må meget gerne lægge trænings routine, og fif også videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  meget gerne træning, skal selv til at starte og ved intet om det, så det ville være rigtig rart hvis der ville komme noget om det😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du ikke lave noget med nogle facts omkring dig, så man kan få et bedre indblik i, hvem du er som person, og sådan hvad du laver til hverdag osv? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Meget gerne en hårrutine!✔️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Jaa! Og madvaner samt hvordan du får og holder en flad mave 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Helt klart mere om dig og Fredrik! ☺️
  Hvordan I mødtes, hvad I godt kan lide ved hinanden, og hvordan det går med at bo sammen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ideer til sund mad 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Træningstips med noget opstramning af mave 💪✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Gerne en guide til noget hjemmetræning, da jeg har en lille datter der gør jeg ikke sådan lige kan komme i et fitness center.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Helt klart booty trænings tips!🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Here we go! Velkommen til bloggen!