Og hvem er det så lige, jeg er?

Mød min kæreste

Jeg er en meget privat person – og så tænker i sikkert ”du har medvirket i et realityprogram, som Paradise Hotel, come on”. Men jo, den er god nok – jeg er meget privat som person, og hvorfor skulle jeg have mindre ret til det, bare fordi, at jeg fra den ene til den anden dag, blev en offentlig person, i dont get it.
Men eftersom, jeg har valgt at begynde at blogge igen, er det også naturligt at i skal introduceres for Fredrik, da han på relativt kort tid, er blevet en meget stor del af mig.
Fredrik er en fyr på 28 år – medierne siger 29 år, men det er ikke altid, at de gør deres research ret godt, sorry not sorry. Han er en meget jordnær og empatisk fyr, hvilket var nogle af de ting jeg faldt for. Til daglig er han professionel håndboldspiller og spiller for Århus Håndbold (det lidt af en joke, at jeg finder en håndboldspiller, da jeg absolut intet ved om håndbold, og aldrig havde set en håndboldkamp før, men set positivt på det, så kan jeg jo kun blive klogere på det område.”
Fredrik og jeg har kendt hinanden siden sommer en gang, men vi begyndte at have kontakt noget længere tid tilbage – på det tidspunkt, havde vi ikke snakket sammen, men ud fra hans billeder på Instagram tænkte jeg; ”hold kæft en smart-ass med solbriller og tusser, det magter jeg så bare slet ikke begive mig ud i”. Hvad der så fik mig til at ændre mening, ved jeg ikke, men jeg er lykkelig for at jeg alligevel indlod mig i at mødes med ham.

Fra første gang vi mødes, var der bare en kemi, som jeg aldrig har oplevet før og nok aldrig kommer til igen, det var det vildeste. Vi snakkede sammen 5 timer non-stop, uden ét eneste akavet moment. På det tidspunkt, var jeg ikke klar over at det skulle udvikle sig, som det jo har gjort.

Jeg har generelt altid haft svært ved at åbne op, overfor andre mennesker. Men med Fredrik var det bare anderledes. I starten var vi bare gode venner, så udviklede det sig lidt efter lidt, så blev vi kærester og inden vi fik set os omkring, bor vi under samme tag. Vi har nemlig fået en helt ny lejlighed, som vi lige er rykket ind i. (Det skal jeg nok skrive et indlæg om). Hele Fredriks og min historie er gået stærk, men man siger jo at tiden flyver afsted, når man har det godt, og jeg har aldrig haft det bedre. (Rigtigt kliche agtigt, bvaaard), men sådan hånden på hjertet, så har jeg aldrig følt mig mere tryg og glad for et andet menneske, som jeg er med Fredrik, og jeg er evig taknemlig for, at jeg gav det en chance, på trods af, at jeg synes han lignede lidt af en smart-ass med alle hans tusser. 😅

 

//Jasmin Melina

 

img_2060img_4686img_1739img_1206

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og hvem er det så lige, jeg er?