Here we go! Velkommen til bloggen!

Og hvem er det så lige, jeg er?

Ja, hvem er jeg? Det er et stort spørgsmål, men skal prøve at gøre det så konkret, som muligt.

Nogle ”kender mig” måske fra Paradise Hotel sæson 13 – jer der kender mig derfra, kommer helt sikkert til at kende mig meget bedre, hvis i ønsker at følge med på bloggen, for jeg er heldigvis meget mere end det, der bliver klippet sammen, i sådan et realityprogram.

Jeg hedder overraskende nok Jasmin – Jasmin Melina mere præcist vel og mærke – og så er der dem, som kalder mig for Jasser.
Jeg er 22 år og bosat i Silkeborg, sammen med min søde kæreste Fredrik. (Ham skal i nok få lov til at høre mere om ;-)..
Til dagligt læser jeg til personligtræner og kostvejleder – og så arbejder jeg lidt ved siden af.
Jeg er ansat igennem kommunen, hvor jeg er så privilegeret at passe den skønneste lille pige på 6 år, så ud over at gå i skole, så passer jeg hende nogle gange om ugen. Derudover fik jeg lige et opkald i sidste uge om, at jeg starter som sælger i Telenor! Det bliver så godt, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang!
Når jeg ikke går i skole eller er på arbejde, bruger jeg stort set resten af min tid på træning, mine nærmeste veninder, familie og Fredrik.
Nogle folk tror, at man lever det ”vilde” liv efter en deltagelse af Paradise Hotel – der må jeg bare le og konstatere at mit liv, sjovt nok ikke har ændret sig markant, fra før min deltagelse.

Jeg er en pige med holdninger,en fandes stædighed og så er jeg for det meste glad og smilende!
Hvis jeg selv skal sige det, er jeg stadig bare en fuldstændig almindelig pige, som før jeg deltog i Paradise Hotel. Jeg har nok, altid været lidt af en drengepige, som føler mig bedst tilpas i en stor hoodie (hvis jeg kan komme afsted med det, hopper jeg i Fredriks🙊), håret i en knold og ikke noget make up på, sådan har det altid været, og sådan forbliver det højest sandsynligt nok også. Som jeg læste på jodel for noget tid siden; ”Har lige set Jasmin i Fakta, hun er godt nok pænere på TV” – det kan jeg heldigvis godt leve med, for jeg kunne aldrig finde på at gøre noget ud af mig selv, fordi jeg lige skulle hente en liter mælk i fakta.

Jeg håber at det gav et lille indblik i, hvem jeg er og hvad jeg bruger min tid på.

//Jasmin Melina

img_2277-2
img_2264

4 kommentarer

 • Caroline

  Hej Jasmin jeg elsker dig fucking meget du er fucking pæn. Jeg glæder mig til at høre meget mere til din lille baby. Og så vilde jeg spøger om hvornår der kommer nået nyt ud på din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Jasmin. Men burger du ikke ofte Eyelash-extensions? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad godt at være personlig træner og kostvejleder, derfor vil jeg gerne vide hvor du har taget din uddannelse (ved ikke engang om det er en uddannelse) og hvilken skole det er du går på lige nu.
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline maokai

   Hej Jasmin jeg elsker dig fucking meget du er fucking pæn. Jeg glæder mig til at høre meget mere til din lille baby. Og så vilde jeg spøger om hvornår der kommer nået nyt ud på din blog

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Here we go! Velkommen til bloggen!