Mød min kæreste

Nyt kapitel

27398990_1609324485803987_1000480604_o
Som nogle af jer måske ved, så har Fredrik og jeg valgt at flytte sammen. Fredrik boede før selv i en lejlighed i Århus, da han har sit håndbold der. Jeg selv boede i en 2 værelses lejlighed i centrum af Silkeborg. Som i det tidligere indlæg jeg har skrevet om Fredrik, kan i læse at det hele er gået relativt stærkt med vores forhold. Det har derfor været helt naturligt, at vi på nuværende tidspunkt skulle flytte sammen.

Vi blev hurtigt enige om, at vi ville bo i Silkeborg. I realiteten kunne vi godt flytte ind i min to værelses lejlighed, men jeg synes det var vigtigt at det blev vores hjem fra start af, og ikke Fredrik der flyttede ind i mit hjem. Fredrik sagde sin lejlighed op, rykkede til Silkeborg – og projekt “find-bolig” gik i gang. Alt i mens vi flyttede Fredriks ting ind i min lejlighed, fandt vi den fineste lejlighed i Silkeborg. Vi tog ned og så på den med det samme, men i og med at den ikke var bygget færdig, og vi derfor skulle bruge lidt fantasi til at se, at dette rum af beton skulle blive vores hjem, så var vi solgt fra start. Her skulle vi bo, sammen.
Vi fik nøglerne i starten af Januar, og er nu flyttet ind. Det er den dejligste følelse af, at det er vores hjem! Vi er snart ved at være på plads, men der mangler lige lidt småting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød min kæreste