Nyt kapitel

Hvordan er mit forhold til de andre deltagere fra Paradise Hotel?

Jeg bliver ofte spurgt ind til, hvem jeg snakker med og hvordan mit forhold er til de andre deltagere fra Paradise Hotel den dag i dag.
Det er dog kun få personer, jeg snakker med i dag. Da jeg valgte at deltage i Paradise Hotel, var det for at få en oplevelse, rykke min grænser, blive udfordret og ikke mindst fordi jeg elsker at møde nye mennesker, men jeg tog ikke afsted fordi jeg ønskede at få nye venner. Det er en stor forskel for mig. Jeg er en pige der har få, men tætte venner og veninder. Ærligt så har jeg bare ikke behov for at have en masse såkaldte venner, som alligevel ikke er der når det gælder.
Jeg har desværre ikke ret meget kontakt med så mange af de tidligere deltagere mere. Der er nogle jeg ønsker at kunne se oftere end jeg gør, men i min travle hverdag er det desværre ikke så nemt at få passet sammen.
Nanna er en faktisk den eneste pige, som jeg jævnligt snakker med. Vi kom rigtig godt ud af det sammen inde på hotellet – og mindst lige så godt her hjemme. Nanna er virkelig en reel pige og med begge ben plantet solidt på jorden. Vi deler mange fælles interesser og så har vi haft en rigtig god støtte i hinanden efter vores deltagelse. Der er rigtig mange af de andre deltagere, som elskede det man kom hjem til. Pressen, drama og hele det med at være blevet et kendt ansigt ud ad til. Nanna og jeg var modsat; Vi havde det rigtig stramt med det. Der er meget drama i selve Paradise Hotel, men når man kommer hjem, kan man gange det med 1000 – no shit, jeg har aldrig oplevet noget så vildt. 😅
I forhold til de andre deltagere, har jeg det fint med dem. Jeg har ikke noget udstående med nogen – dog lige med undtagelse af Maja. Maja har så lidt respekt for andre mennesker, og hvis hun kan få 2 minutters “shine”, vil hun gøre alt for det. Efter hun valgte at overfalde mig til premierefesten sidste år i februar, har jeg intet til overs for hende og får det aldrig. Men nok om det.
Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg mødte så mange søde mennesker med så forskellige personligheder og at vi sammen fik denne oplevelse. 💕

//Jasmin Melina

 

ph1315_missp-finalesimonenannamayacarojasmin_m0a7970 ph1325_babymathiasjasminnannanadjamayamalene_m0a0033 ph1338_pandoramayajasminphillipsimonethomasnannajonaskennethmaleneanders_dsf2860030 ph23_havnerceremonijasmin_dsf2333-1 ph1338_pandora_dsf2842024rikke_goransson_anders_schultz_simone_lenny_pihl_paradise_hotel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt kapitel