Hvordan er mit forhold til de andre deltagere fra Paradise Hotel?

//Annonce for Ellos// Perfekt sportstøj til både træning og hver dag!

Hey bloggen!

Jeg har i samarbejde med Ellos, fået lov til at vise jer, nogle af mine trænings/hverdags outfits.

Jeg har siddet og shoppet lidt inde på www.ellos.dk, og jeg synes virkelig at de har et stort udvalg! Der er noget til en hver smag, og til en hver slags træning! Eller hvis man bare som mig, lever i træningstøj hver dag – så kan man nemt finde noget, som kan bruges til træning, men også kan kombineres til et hverdags outfit!

De har som sagt noget til en hver smag, og mange forskellige mærker. Når jeg selv skal købe træningstøj, er det altafgørende at det er behageligt at have på! Selvfølgelig skal det også helst være smart, men det der  betyder mest, er at det rart at have på!
Jeg elsker at få nyt træningstøj! Hvis træningsmotivationen ikke er helt i top, kommer den 100 procent, hvis man hopper i noget nyt lækkert træningstøj! Jeg har fundet nogle forskellige outfits, som jeg har lavet direkte link til!

God fornøjelse og god søndag!

TRÆNINGSTIGHTS: PUMA – (HER), T-SHIRT: PUMA – (HER),
SPORTS BH: ADIDAS (HER) KJOLE/OVERSIZE TANKTOP: ADIDAS – (HER) HOODIE: ADIDAS – (HER)
HOODIE: ELLOS – (HER) SWEATPANTS: ELLOS – (HER)

skaermbillede-2018-02-04-kl-12-35-12

img_3654-2img_8062img_1099-2img_6713

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan er mit forhold til de andre deltagere fra Paradise Hotel?