10 ting jeg IKKE vidste fulgte med, når man blev gravid!

It’s a mini me!

Ja – det er en pige, og vi glæder os helt vildt!

Da Fredrik først fandt ud af, at jeg var gravid, svarede han med det samme: jeg håber det bliver en dreng! Nu er status så, at der til sommer kommer en lille pige. Da jeg lå til scanningen for at få at få kønnet at vide, var Fredrik selvfølgelig ligeså glad for at det er en pige, som hvis det havde været en dreng. Det vigtigste er selvfølgelig, at baby er sund, rask og perfekt!

Vi glæder os til at møde hende, og jeg krydser i hvert fald fingre for, at hun ikke arver min stædighed – men Fredriks uanede mængde tålmodighed!

29692990_1667309480005487_596471989_o

6 kommentarer

 • Eskildsen

  @wickie jeg tror alle forældre synes deres børn er perfekte i deres øjne. Så kunne forstille mig det er det jasmin mener. Ps. Tillykke Jasmin 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke smukke

  Glæder mig til at følge eventyret med din lille prinsesse! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt og spændende – tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wickie

  Fuld forståelig for at du skriver det er mest vigtigt at det er sundt og sådan noget men så skriver du lige og perfekt… alle børn er ikke perfekte, og det behøver de heller ikke være.. men tillykke med den lille pige i skal have jer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Men hun er vel perfekt for dem? Alle forældre synes jo at deres børn er lige præcis som de skal være – altså perfekte i deres øjne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Alle børn er vil perfekte i deres forældres øjne
   Uanset hvad

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg IKKE vidste fulgte med, når man blev gravid!