Forår, gravid og ny garderobe!

Sol, sommer og lækre ben!

Annonce for Pearl Wax

img_4282

Jeg har været så heldig at indgå et samarbejde med Pearl Wax, så jeg kan gå sommeren i møde med lækre glatte ben!
Pearl Wax er et voks produkt, hvor man der hjemme helt selv kan fjerne sine uønskede hår! (SMART, og meget billigere end hos en kosmetolog!😉)

Nu hvor jeg er gravid, er det altså ikke altid jeg lige husker at få barberet mine ben, da det altså er en del mere bøvlet med sådan en mave jeg render rundt med efterhånden. Med voks skal jeg kun gøre det hver 3-4 uge, fordi hårsækkene ryger med ud, og det derfor tager længere tid for håret at gro ud.
Men jeg må altså være ærlig at indrømme, at jeg var liiiiidt nervøs inden, fordi jeg var bange for at det ville gøre SÅ ondt!
Men til min overraskelse, var det overhovedet ikke så slemt og super hurtigt overstået!

Jeg vil gerne dele nogle råd med jer, som jeg erfarede var en god ide at gøre inden, under og efter behandligen.

Før; du kaster dig ud i at vokse dig, så er det vigtigt at dine hår er mellem 0,5 cm til 1 cm – simpelthen for at voksen kan få ordenligt fat i hårene.

Under; det handler om at prøve sig lidt frem med temperaturen af voksen, da det hurtigt kan blive for varmt, og så kan det altså godt gøre liiidt ondt! Så mærk først temperaturen på en finger, inden du smører det på hele benet!

Efter; Jeg opdagede, at efter voksen var mine ben helt glatte, men de blev let lidt irriterede af den varme voks. Derfor smurte jeg et tykt lag fugtighedscreme på – så de både var glatte og silkebløde!

Jeg har lavet et direkte link til Pearl Wax HER , og så har jeg været så heldig at få lov til at dele en rabatkode til mine kære læsere. I får 20% rabat ved at indtaste koden “JASMIN20”

Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg vælger at bruge Pearl Wax, og jeg håber at i kunne bruge mine fif!

Jasmin Melina
img_4296-2

img_4330
img_4322

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår, gravid og ny garderobe!