Sol, sommer og lækre ben!

Derfor har der været stille på bloggen…

img_0030

Jeg ved godt at der har været meget stille på bloggen, det seneste stykke tid. Det beklager jeg rigtig meget..
Jeg har haft rigtig mange ting at se til. Min blog er mit frirum, en slags dagbog for mig, hvor jeg kan læsse mine tanker af. Det sidste stykke tid, har der bare været så mange ting, at jeg ikke har kunne finde tid til at dele det på bloggen.

Jeg er nu gravid i uge 30 og alt i alt, har jeg det godt. Jeg har dog døjet meget med plukveer, hvilket har resulteret i, at vi har været omkring Viborg fødeafsnit af to omgange. Plukveer er vidst ikke så unormalt, men de må ikke være der så ofte som jeg havde dem, og slet ikke gøre så ondt..
Jordemødrene og lægerne på Viborg tog det meget alvorligt, og det var først der det gik op for mig, at jeg skulle lytte til min krop, og ikke mit stædige hovede, som tror at det kan klare alt.
Vigtigst af alt er selvfølgelig, at lille musen heldigvis har det godt inde i maven, og alt ser så fint ud. Hun vokser helt efter gennemsnittet, så det er fantastisk!
Men grundet denne periode med mange plukveer, har min læge valgt at sygemelde mig.
Jeg har nu været sygemeldt i 14 dage, og jeg har haft virkelig svært ved at give mig selv lov til, at det er “okay” at lytte til min krop  – det har været et kæmpe nederlag, at erkende at min krop sagde fra så tidligt i min gravidtiet, og at jeg skulle sygemeldes 2 måneder før, at det var planlagt jeg skulle gå på barsel..
Jeg har altid været meget aktiv. Før jeg blev gravid trænede jeg 5-6 gange om ugen, arbejdede og havde stadig overskud til at være social. Nu kan min krop intet fysisk hårdt, uden at det resultere i, at jeg får alt for mange plukveer, som gør meget ondt.

Det har været en kæmpe omvæltning for mig, at blive gravid. De første 3-4 måneder med kvalme, og nu har plukveer fået lov til at lave dagsorden for mig.
Da jeg stod med den positive graviditetstest, havde jeg aldrig forstilet mig, at min krop ville reagere sådan her. Jeg havde forestillet mig, at jeg selvfølgelig skulle tage min uddannelse færdig, arbejde fuldtid og træne som jeg altid har jeg gjort. Sådan blev det ikke, men jeg er kommet dertil at det er okay. For som folk siger, to graviditeter er ikke ens og jeg er ved at gro et menneske. Dermed ikke sagt, at jeg ikke glæder mig til, at jeg kan det samme som før!
Det her indlæg skal ikke lyde som om, at det er mere hårdt for mig at være gravid, end for alle andre. Og det skal ikke lyde som om, at jeg ikke er glad for at være gravid. For jeg er lykkelig for det. Jeg kan ikke beskrive, hvilken følelse det er, at mærke liv hver dag – og lige præcis den følelse, vil jeg ikke bytte ud for noget andet. Men jeg har haft svært ved, at acceptere at min krop ikke kan det samme, som før jeg blev gravid.

Nu lytter jeg til min krop, og jeg er begyndt at indse at det er bedst for mig, og ikke mindst vores lille pige, at jeg er blevet sygemeldt. Jeg døjer stadig med plukveer, men de kommer ikke så ofte, og gør ikke nær så ondt som tidligere. Og det vigtigste er, at vores lille pige bliver ved med at vokse sig stor og stærk, inden hun vælger at melde sin ankomst.
Vi glæder os så meget, til at møde hende. Det kan slet ikke beskrives med ord.

//Jasmin Melina

5 kommentarer

 • Stinna

  Jeg havde det på samme måde og i søndags i uge 34+2 gik vandet pludselig efter en kontrol dagen inden pga kraftige plukveer. Og i mandags fødte jeg så min lille pige😊💜Så nu ligger jeg i Herning og glæder mig til at vi skal hjem til Silkeborg igen, vi ved dog ikke hvornår -hun er jo kommet lidt tidligt. Så slap af og lyt til din krop😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ladefoged

  Jeg forstår fuld ud hvad du gennemgår! Jeg er 2. gangs gravid og er kun 16+4. Jeg har haft bækkensmerter/bækkenløsning siden uge 6 og døgn kvalme indtil uge 14 og stadig kvalme indimellem. Jeg er allerede gået ned i tid på arbejde men jeg ved også hvor ondt jeg havde i sidste graviditet og denne gang skal jeg også kunne tage mig af min søn men derfor er det stadig et nederlag at skulle (deltids) sygemeldes så tidligt 🙁
  Husk at giv dig selv lov til at slappe af og ikke hav dårlig samvittighed for du gør det for at passe på din lille pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria N

  Er selv gravid med en pige og har haft det præcis på samme måde som dig, er i uge 31+6 og har selv døjet med kvalme, ondt og tanken om kroppen ændre sig, mine plukveer har også været slemme men er heldigvis gået væk igen! Nu døjer jeg kun med ondt i ribbenene da hun synes det er det fedeste at sparke til 😓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacobsen

  Wow… det kunne lige så godt være mig der havde skrevet den blog… Har termin med en pige 21/7, havde kvalme i 4 måneder og har haft ekstremt mange plukveer siden uge 12:( er også sygemeldt pt…. og så er kvalmen også vendt tilbage🙌🏼 Jeg føler med dig… det er sååå svært at acceptera at kroppen ikke kan det samme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg står i præcis samme situation, blot i uge 22 😒 Der er længe til baby kommer nu! Håber vores piger bliver derinde til slut 🎀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol, sommer og lækre ben!