Tager jeg det for afslappet? Eller burde jeg stresse mere?

Home sweet home

(Indlægget indeholder sponsoreret indhold, dette er markeret med *, og der er lavet direkte link til produkterne.)


Hej med alle jer, som stadig finder det interesant at følge med!

Jeg må nok desværre indrømme, at jeg det seneste stykke tid ikke har prioriteret at blogge.
Min dag går med at kigge på Luna, give hende mad, kigge lidt mere, skifte hende og derefter repeat. Jeg kan sidde og kigge på hende i evigheder. Jeg elsker min nye rolle som mor. Men det er simpelthen derfor, at jeg ikke har fundet tid til at holde jer opdateret på bloggen, og det beklager jeg naturligvis.

Dette indlæg bliver ikke omkring min graviditet, fødsel eller det at blive mor. Men jeg lover at når der lige er tid (og for den sags skyld overskud, så skal jeg nok komme ind omkring det hele her på bloggen!

Nej, i dag handler mit indlæg om vores hjem. Jeg synes at det er på tide, at i bliver lukket ind og kan se, hvordan Fredrik og jeg har valgt at indrette os, og vigtigst af alt – gjort det til vores fælles hjem.
I Januar flyttede vi ind i nybygget lejlighed i 2 etager på ca. 110 kvm. Da vi skulle sige ja til lejligheden, var det en stor byggeplads, hvilket gjorde det lidt svært at forstille sig, at dette skulle blive vores hjem. Men nu bor vi her, og vi ELSKER det!

Jeg synes at vi er tæt på at være i mål, med sådan som vi ønsker at bo. Der mangler nogle små ting, men sådan tror jeg altid vi vil have det.

Det er nok vigtigt lige at pointere, at min bedre halvdel, Fredrik – har en mening omkring ALT, hvad indgår indretning. Jeg kan ikke købe en ny håndsæbe, uden at den skal godkendes (så slemt er det). Jeg elsker ham virkelig for, at have en mening – (Og hvis jeg selv skal sige det, har han også en god smag – meeeen en gang imellem kunne det også være rart, hvis han bare var en smule mere ligeglad.)

Éntreen
Det er ikke ligefrem fordi vi har verdens største gang, så der er desværre ikke plads til så meget opbevarring, men heldigvis har vi til højre for døren et skur til overtøj, sko og alt muligt andet.
Vi har derfor valgt at bruge en stige reol til de sko, som vi bruger hver dag.

Dots er fra Muuto


 

Køkken alrum
På stueetageren er entre, toilet og bad, samt køkken alrum og stue. Jeg elsker at vi har et stort rum med højt(!) til loftet. Det er så rart at vi stadig kan være sammen, imens den ene laver mad (herhjemme er det Fredrik, haha.) Men at vi stadig kan være snakke sammen, samtidig med at vi laver hver vores ting.
I vores akryl reol er alle de ting, som jeg normalvist aldrig kan finde! Så som pung, solbriller, nøgler, kort osv. Nu er det hele samlet ét sted, og jeg har ikke flere undskyldninger for ikke at kan finde mine ting.
Jeg ELSKER vores spisebord! Før havde vi et plankebord, hvilket jeg også var glad for. Men det her bord, syntes vi selv passer bedre ind i vores hjem, vi syntes det er så fint og stilrent.  Rent praktisk er det også genialt når Luna skal begynde at spise, så der er ikke kommer madrester ned imellem brederne! Det er så nemt at rengøre og virkelig en lækker kvalitet!!
Vi har lige pt blandet spisebordsstole, men vi ønsker med tiden at få nogle nye og ens.

Akryl reol er fra Neon Living
Hvid Reol er fra Montana
Lysestagerne er fra ByLassen
Grå Flowerpot Lampe fra Verner Panton
*Spisebordet er fra Møbelkompagniet
Hylde over køkkenø er fra Ikea
*Billede af Soldat er fra Arrogant Studio
*Vuggen er i samarbejde med Børnenes kartel


Stuen
Vores stue skal være et sted, hvor der er plads til os alle samme. Lunas værelse er på 1. sal og hendes værelse er ikke så stort. Det er derfor vigtigt for os, at hun har plads til at lege nede i stuen, når den tid vel og mærket kommer. Vi har derfor skabt et lille hjørne under trappen, hvor hun vil have mulighed for at hygge sig.

*Madrassen er fra by KlipKlap
*Uroen er fra Baby&i
* Lego opvaringskasser er fra Pixizoo
Sofa er købt for nogle år siden i Idemøbler
Puderne har jeg desværre ingen ide om, hvor de er fra.
Sofabordet er fra Hay
Læderstolen ved jeg desværre ikke, hvilket mærke er.
Bakkebord er fra Normann Copenhagen
Lampe er fra Verner Panton
Gulvtæppe er fra Ellos
*Strikket tæppe er fra Fillows


Lunas Værelse
Fredrik har (helt selv) indrettet Lunas værelse. Han ville have det som sit eget projekt, og jeg synes det var så dejligt at se ham hygge sig med det! Og jeg er faktisk helt vild med resultatet!
Lunas værelse er ikke så stort, og lige nu bliver det faktisk slet ikke brugt. Luna sover selvfølgelig inde hos os, men når hun bliver stor nok er planen er hun skal ind på sit eget værelse og sove, også have sit legetøj i stuen.

Billedevæggen er fra desenio
Kommoden er fra Ikea
Sengen, lampen og vægdekorationen er fra Børnenes kartel
*Miffy lampen er fra Pixizoo
Tøjstativet har Fredrik selv lavet ud af et kosteskaft, snor og to billedehylder.


Soveværelse


Der er ikke alverdens ting i vores soveværelse. Det er et sted hvor vi kun sover, så det er vigtigt at det bare er enkelt og roligt.
Luna sover i en bedside crib, ved siden af vores seng – hvilket fungere så godt! Det giver både os og hende en tryghed.

*Bedside crib er fra Babyhule

Det her er var vores hjem. Vi er så glade for endelig at være faldet på plads.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tager jeg det for afslappet? Eller burde jeg stresse mere?