Hej igen.

Hej igen.

Hej igen.

Efter mange overvejelser har jeg valgt at åbne op for bloggen igen.
Så hej til jer tidligere læsere, og hej til jer nye.
Jeg har tidligere blogget omkring mit liv som indeholdte min graviditet, træning og mig som person. Siden da er der sket mange ting, jeg er blandt andet blevet mor og fået et helt andet liv, og den del føler for at dele med jer nu.
Jeg valgte at stoppe med at blogge tidligere, fordi jeg havde brug for en pause. Der skete simpelthen så meget i mit liv, at jeg blev nød til at trække stikket. Men nu føler jeg, at jeg har overskud, tid og ikke mindst lysten til at bloggen igen. Det er alt afgørende for mig, at overskud, tid og lysten er der, for at jeg kan have mig selv med i det. Jeg ønsker at min blog skal være mit frirum, en slags åben dagbog, hvor jeg kan beskrive mine følelser og tanker, men også hvor jeg håber at jeg kan inspirerer andre. Jeg håber derfor også at i har lyst til at følge med.

Til jer som “kun” kender mig ud fra mine små hverdags glimt på min instagram profil, vil jeg give jer en hurtig beskrivelse af hvem jeg er.

Jeg er en pige på 23 år, bosat i Silkeborg sammen med min kæreste Fredrik og vores fælles datter Luna på 6 måneder. Lige pt nyder jeg barselslivet. Jeg elsker livet som mor, både på godt og ondt. For selvom det er det bedste som er sket for mig, at blive Lunas mor, så er det sørme også et hårdt arbejde. Jeg ønsker derfor at vise et realtisk billede af vores liv, uden filter. Jeg er et stort familie menneske, og når jeg ikke bruger min tid sammen med Luna og Fredrik, hvilket stort set tager alt min tid, så elsker jeg også at koble af, i form af styrketræning. Jeg er uddannet fitness instruktør og kostvejleder. Jeg har en stor passion for styrketræning. Det er mit frirum, hvor jeg får ny energi.

Det var et meget kort beskrivelse af hvem jeg, men jeg håber at det gav et indblik til de nye læsere.

Jeg har allerede en del indlæg klar, men hvis i har nogle forslag til emner i ønsker jeg skal skrive om, er i meget velkomne til at skrive det i kommentar.

Jeg håber meget at i har lyst til at læse med, og jeg ser virkelig frem til at blogge igen.

//Jasmin Melina

6 kommentarer

 • Dejligt – velkommen tilbage (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Fedt du er tilbage 🙏 jeg kunne godt tænke mig at høre noget om at rejse med en lille. Jeg har selv en datter på 4 måneder og vi skal ud at rejse til sommer, så jeg kunne godt tænke mig at høre noget omkring det 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg kunne godt tænke mig at høre din fødselsberetning, hvis du har lyst til at dele den selvfølgelig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Mere med Luna. Hun ser virkelig sød og ville gerne høre mere til hendes hverdag og hvordan hun er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Dejligt at du blogger igen! Elsker at følge dig og din familie. Jeg er faktisk meget interesseret i både børneting og børnetøj. Er vild med jeres “stil” til Luna, så det ville være vildt fedt at høre hvor i køber de forskellige ting og tøj til hende fx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dejligt at du er aktiv op bloggen igen! Vil vildt gerne høre mere om jeres rutiner med Luna. Du har før nævnt at hun har et godt sovehjerte men at i har faste rutiner. Tips og gode råd til hvordan i får hende til at sove trygt og tungt ville være super fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej igen.